Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Σ.Ε.Ο.Χ Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΣΟΡΑΝΙ/ΦΑΡΣΙ
Η  «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΛΟΗΓΟΣ» προχωράει στην πρόσληψη 1 Διερμηνέα Σορανί / Φαρσί για τις ανάγκες του προγράμματος προσωρινής στέγασης προσφύγων, ως εταίρος του έργου που χρηματοδοτεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με συντονιστή την Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ στο τηλ. 2810-792207 
 
Πρόσκληση προμήθειας κινητών & καρτών Sim Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια συσκευών κινητής τηλεφωνίας και καρτών SIM

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε ΟΤΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσωρινή Στέγαση Προσφύγων στην Κρήτη» με κωδικό GRC01/2017/0000000109 που υλοποιείται βάσει της από 25/04/2017 υπογραφείσας σύμβασης μεταξύ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, σας καλεί να υποβάλετε οικονομική προσφορά για την προμήθεια συσκευών κινητής τηλεφωνίας και καρτών SIM.

Δείτε εδώ την πρόσκληση (.pdf)

Υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς (.docx)

 
Επικαιροποίηση Μητρώου Προμηθευτών Εκτύπωση E-mail
Ανοικτή πρόσκληση για την επικαιροποίηση του Μητρώου Προμηθευτών
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει και να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων δυνητικών συνεργατών της. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στη βάση δεδομένων δυνητικών συνεργατών συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση και αποστέλλοντάς την ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, Νικ. Παχάκη 2, Αρχάνες 70100, Ηράκλειο Κρήτης με την ένδειξη «Βάση δεδομένων δυνητικών συνεργατών για την προμήθεια αγαθών και την παροχή υπηρεσιών», ή με fax στο 2810 753310 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Η διαδικασία θα παραμείνει «ανοικτή» καθ’όλη την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.
  

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 73 - 90 από 213
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png