Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Δ.Τ. - Παράταση υποβολής προτάσεων CLLD LEADER Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 1ης  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD / LEADER Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Α.Ε. ΟΤΑ
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Ηρακλείου, δημοσίευσε στις 10/4/2018 (αρ. πρωτ. 340) την 1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έργα δημοσίου χαρακτήρα, συνολικού προϋπολογισμού 2.871.000€, για έργα που συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προσλήψεις Προσωπικού ΣΟΧ_2 Εκτύπωση E-mail
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. που εδρεύει στις Αρχάνες  Ηρακλείου Κρήτης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την υλοποίηση των προγραμμάτων «CLLD/LEADER», διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.
Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων : Δευτέρα 04.06.2018
Συνημμένα αρχεία:
 
Προσλήψεις Προσωπικού - Πρόγραμμα ESTIA Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ESTIA
Στην πρόσληψη επιπλέον τεσσάρων (4) ατόμων  για τις ανάγκες του προγράμματος  Στέγασης Αιτούντων Άσυλο στην Κρήτη- ESTIA προχωρά η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, ως εταίρος του έργου που υλοποιείται από τον Απρίλιο του 2017 με Συντονιστή την Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ.

Το Πρόγραμμα ESTIA, Στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση, υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και χρηματοδοτείται από την Πολιτική Προστασία και Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).

Το προσωπικό θ’ απασχοληθεί για την κάλυψη των αναγκών στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν στη Σητεία τρία άτομα (Κοινωνικός Λειτουργός, Επόπτης Φιλοξενίας και Διερμηνέας Αραβικών/ Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής) και στο Ηράκλειο ένας Διερμηνέας Σορανί-Κιρμαντζί/ Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 55 - 72 από 226
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png