Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Τροποίηση προσκλήσεων 19.2 ιδιωτικών έργων (Ηρακλείου & Μεσαρας) Εκτύπωση E-mail
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου σας ενημερώνει ότι τροποποιήθηκαν οι προσκλήσεις 19.2 Ιδιωτικά Έργα των Τ.Π. CLLD/LEADER Ν. Ηρακλείου & Μεσαράς
 
Νέα παράταση υποβολής αιτήσεων στα Τ.Π. CLLD / LEADER Εκτύπωση E-mail
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Τ.Π. CLLD/LEADER Ν. Ηρακλείου και η Επιτροπή Διαχείρισης του Τ.Π. CLLD/LEADER Μεσαράς μετά από την εξέταση αιτημάτων παράτασης που υποβλήθηκαν από τοπικούς φορείς, μελετητικά γραφεία και άλλους ενδιαφερόμενους αποφάσισαν την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής  των αιτήσεων στήριξης  στο πλαίσιο των προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων:
  • α) δημοσίου χαρακτήρα στο πλαίσιο του Τ.Π. CLLD / LEADER ΜΕΣΑΡΑΣ
  • β) ιδιωτικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των Τ.Π. CLLD / LEADER N. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KAI  CLLD / LEADER ΜΕΣΑΡΑΣ

 
Ενημέρωση τροποποίησης ΚΥΑ Αγροτουρισμού Εκτύπωση E-mail

Σας ενημερώνουμε ότι τροποποιήθηκε η υπ. αριθμ. 2986/25-11-2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ 3885/Β/2-12-2016) που αφορά στον  «Προσδιορισμό των λειτουργικών μορφών και κατηγοριών των τουριστικών καταλυμάτων και λοιπών τουριστικών εγκαταστάσεων που εντάσσονται σε προγράμματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων», με την υπ.αριθμ. 1886/4-6-2019 (ΦΕΚ 2157/Β/2019) ΚΥΑ.  Η εν λόγω τροποποίηση θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στις περιπτώσεις υποβολής επενδυτικών σχεδίων που αφορούν σε υποδομές διανυκτέρευσης στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων (παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα) των Τοπικών Προγραμμάτων CLLD/LEADER Ν. Ηρακλείου και Μεσαράς. 

Θεσμικό πλαίσιο CLLD/LEADER Ν. Ηρακλείου (σημείο 10)

Θεσμικό πλαίσιο CLLD/LEADER Μεσαράς (σημείο 10)

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 54 από 241
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png