Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Ανοικτός Διαγωνισμός Επιλογής Αναδόχου Εκτύπωση E-mail
ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ

Η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου Α.Ε. – ΕΤΑΛ Α.Ε., η οποία αποτελεί Εταίρο του έργου «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ, "ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΗΤΗ-ΛΕΣΒΟΣ"» με ακρωνύμιο : «ΟΙΚΟ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013 του στόχου "Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία", σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Επιλογής Πράξεων της 08.04.2011, και την εγκεκριμένη Αίτηση υποβολής πρότασης έργου, προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό (Απόφαση Επιπέδου Λήψης Απόφασης Δ.Σ. 200/15.03.2012) για την επιλογή αναδόχου σύμφωνα με τον εσωτερικό της κανονισμό, που θα αναλάβει το έργο υλοποίησης με τίτλο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ, ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ».

 

 

 

"ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ"

"ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΗΤΗ-ΛΕΣΒΟΣ"

Συνημμένα τα παρακάτω αρχεία:

1. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-5-v.4.0

2. ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-5-v.4.0

3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-5-v.4.0

4. ΣΧΕΔΙΟ-ΦΥΛΛΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-5-v.4.0

5. ΣΥΝΟΨΗ ΕΡΓΟΥ : ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ

 

 
Σεμινάριο SpreadART Εκτύπωση E-mail
Πραγματοποίηση Σεμιναρίου με θέμα:

«Δικτυωμένα Μουσεία – Νέες τεχνολογίες και προτάσεις διαχείρισης πολιτισμικών πόρων μέσω των μουσείων»
 
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Δικτυωμένα Μουσεία – Νέες τεχνολογίες και προτάσεις διαχείρισης πολιτισμικών πόρων μέσω των μουσείων» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «SpreadArt» (χρηματοδότηση: Leonardo Da Vinci, Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, Γενική Διεύθυνση «Εκπαίδευση και Πολιτισμός», Ευρωπαϊκή Επιτροπή) που στοχεύει στη δημιουργία και διάχυση εκπαιδευτικών μοντέλων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το σεμινάριο  θα διαρκέσει 6 ώρες και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 (09:00 – 15:00) στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στη Μυρτιά Ηρακλείου.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

SpreadArt

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Αίτηση Συμμετοχής

 
Σεμινάριο SpreadART Εκτύπωση E-mail
Πραγματοποίηση Σεμιναρίου με θέμα:

«Παίζω και Μαθαίνω – Μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα»

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Παίζω και Μαθαίνω – Μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «SpreadArt» (χρηματοδότηση: Leonardo Da Vinci, Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, Γενική Διεύθυνση «Εκπαίδευση και Πολιτισμός», Ευρωπαϊκή Επιτροπή) που στοχεύει στη δημιουργία και διάχυση εκπαιδευτικών μοντέλων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το σεμινάριο  θα διαρκέσει 5 ώρες και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (10:00 – 15:00) στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου, κόλπος Δερματά – Λιμάνι Ηρακλείου).

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

SpreadArt

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Αίτηση Συμμετοχής

 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 199 - 213 από 213
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png