Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Διαβούλευση για τον Περιφερειακό Μηχανισμό Εκτύπωση E-mail
Πρόσκληση σε διαβούλευση για την ανάπτυξη και προώθηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και των πρωτοβουλιών της κοινωνικής οικονομίας στην Περιφέρεια Κρήτης

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Συνεδρίου για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και τις Καινοτόμες Ιδέες «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» (27-28/11/2014) η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινωνικής οικονομίας, της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, να συμμετέχουν σε διαβούλευση προκειμένου να διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά με το «Σχέδιο Δράσης για την ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας» που συνέταξε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου με αφορμή την πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για υποβολή προτάσεων για τη «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας». 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση στο περίπτερο του Δικτύου “MEDEAT” Εκτύπωση E-mail
Θέμα: Πρόσκληση στο περίπτερο του Δικτύου “MEDEAT” – «Γαστρονομικές περιπλανήσεις και ο πολιτισμός των γεύσεων» στο πλαίσιο της 30ης Διεθνούς έκθεσης Philoxenia 2014.

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ ως συντονιστής εταίρος του δικτύου “Medeat” -«Γαστρονομικές περιπλανήσεις και ο πολιτισμός των γεύσεων» σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερο μας, Ν. 13 – stand 40-41, στη 30η Διεθνή έκθεση Philoxenia 2014. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωση Νήσων Περίπλους Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος από φωτογράφους - εκπροσώπους φωτογραφικών ομάδων για συμμετοχή σε δράσεις του Τοπικού Προγράμματος LEADER ΠΑΑ της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ

Νήσων Περίπλους - Στεριές Θαλασσινών

"Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του πολιτισμού των νησιωτικών περιοχών"

 

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής εδώ 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 163 - 180 από 240
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png