Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Επικαιροποίηση Βάσης Δεδομένων ΑΝΗ Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων δυνητικών συνεργατών στο πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων

 

  • «Ισότιμη Πρόσβαση» (ΤΟΠΕΚΟ) (Δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤΟΠΕΚΟ)» της κατηγορίας παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων πληθυσμού»  του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013»)
  • «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» και «Προοπτικές Απασχόλησης σε Τοπικό Επίπεδο» (ΤΟΠΣΑ) (Δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας (ΤΟΠΣΑ)» της κατηγορίας παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης»  του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013»).  

 

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Αίτηση εγγραφής  

 

 
Παράταση Leader Εκτύπωση E-mail
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ ενημερώνει ότι σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος (ΕΔΠ), παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των επενδυτικών σχεδίων της 3ης προκήρυξης για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2007-2013) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,  μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 14.00

Πληροφορίες, στο Τμήμα LEADER της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, στα τηλέφωνα: 2810753320, 2810753321, 2810753301. 

Για την Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ
Εμμανουήλ Κοκοσάλης
Πρόεδρος Ε.Δ.Π. LEADER

 
Νέος Πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου Εκτύπωση E-mail
Στις 14/1/2015 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Ηρακλείου με θέμα την εκλογή νέου Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, μετά την παραίτηση του κ. Κυπριωτάκη Ρούσσου, λόγω της συμμετοχής του ως υποψήφιου βουλευτή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
 
Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την εκλογή του Δημάρχου Αρχανών Αστερουσίων κ. Κοκοσάλη Μανώλη στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Αναπτυξιακής Ηρακλείου. 

Παράλληλα αποφάσισε την επίσπευση της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, για το προσεχές τρίμηνο η οποία θα έχει και ως θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 145 - 162 από 228
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png