Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Δελτίο Τύπου Εκτύπωση E-mail

Οι απογευματινές παιδαγωγικές δραστηριότητες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τις δημόσιες δομές νηπίων της Αθήνας, του Ηρακλείου, των Ιωαννίνων, της Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και  της Νεάπολης – Συκεών, προσελκύουν καθημερινά όλο και περισσότερα παιδιά γηγενών και μεταναστών. Παιδαγωγοί, γονείς, καλλιτέχνες και σύλλογοι, προετοιμάζουν τις διαπολιτισμικές γιορτές, που θα είναι ανοιχτές σε όλους τους κατοίκους κάθε γειτονιάς και θα γίνουν στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου  

 
ΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" Εκτύπωση E-mail
Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και η ανάδοχος ένωση «ΕΤΑΜ A.E. - Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.» σας προσκαλούν στις ημερίδες με θέμα: «Πολιτικές ισότητας των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση», για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Εξειδίκευση του πρότυπου Συστήματος Ένταξης της Ισότητας των Φύλων (Σ.Ε.Ι.Φ.) σε Περιφέρειες και Δήμους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου και Χανίων. 
 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση INFO POINT Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Αναπτυξιακή Ηρακλείου σας προσκαλούν στα εγκαίνια του «Γραφείου ενημέρωσης & πληροφόρησης των επισκεπτών της πόλης του Ηρακλείου (info point)» την Παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο κτίριο της Βικελαίας
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 127 - 144 από 228
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png