Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Ενημερωτικές εκδηλώσεις Εκτύπωση E-mail
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, για την ευρεία ενημέρωση των φορέων και του τοπικού πληθυσμού, διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί». Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό των νέων προγραμμάτων, είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων στις ενέργειες ενημέρωσης. Οι φορείς της περιοχής, αλλά και ο τοπικός πληθυσμός  έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, τόσο για την περιοχή παρέμβασης και το εταιρικό σχήμα, όσο και για το επενδυτικό τους ενδιαφέρον. 
Στις ενέργειες ενημέρωσης που προγραμματίζονται άμεσα, στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες των νέων προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-20120, καθώς και την προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής των προγραμμάτων αυτών στην Ύπαιθρο του Νομού Ηρακλείου. 
Στις εκδηλώσεις αυτές μπορούν να συμμετέχουν φορείς (εκπρόσωποι των ΟΤΑ, επιχειρήσεις, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σύλλογοι, συνεταιρισμοί, ενώσεις, Μ.Κ.Ο. κλπ.) και τοπικός πληθυσμός.
 
 
Ανακοίνωση - Πρόσκληση CLLD/LEADER - LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ Εκτύπωση E-mail

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 

Σας ενημερώνουμε ότι έχει προκηρυχθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ:

  •  ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 19 "ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER" ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 (Δ.Δ. ΕΓΤΑΑ 322.222.222 €)
  •  ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 "ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ" ΤΟΥ ΕΠΑΛθ 2014-2020, (Δ.Δ. ΕΤΘΑ: 54.117.648 €)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

CLLD / LEADER

LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναπτυξιακή Ηρακλείου Εκτύπωση E-mail
Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. ΟΤΑ
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 109 - 126 από 228
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
kataggelies.png