Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ RIS3 CRETE - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ RIS3 CRETE - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης προσκαλεί επιχειρηματίες με καινοτόμες προτάσεις ή όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μία πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα στους τομείς του Τουρισμού Υπαίθρου και του Πολιτισμού, για συνάντηση διαβούλευσης στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης RIS3 Crete που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020.  Στόχος της συνάντησης είναι η αναζήτηση και η καταγραφή καινοτόμων ιδεών με δυνατότητες επιχειρηματικής αξιοποίησης που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των Κρητικών επιχειρήσεων. 

Περισσότερες πληροφορίες στην πρόσκληση και στα επισυναπτόμενα αρχεία καθώς και στο τηλέφωνο της Αναπτυξιακής Ηρακλείου 2810753300. 
Συνημμένα:
 
Καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος CLLD LEADER / LEADER ΑΛΙΕΙ Εκτύπωση E-mail
Καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο αναμόρφωσης των τοπικών προγραμμάτων CLLD LEADER και CLLD LEADER Αλιείας Ν. Ηρακλείου
Προς: Γραφεία Συμβούλων 

Θέμα: Αναμόρφωση τοπικών προγραμμάτων CLLD LEADER και CLLD LEADER Αλιείας

Αφού πραγματοποιήθηκε η κατανομή των πιστώσεων στα προγράμματα τοπικής ανάπτυξης CLLD/LEADER, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ως Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) θα προχωρήσει στην αναμόρφωση των υποβληθέντων τοπικών προγραμμάτων με βάση τα οικονομικά δεδομένα της κατανομής. 


Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΥΑ Αγροτουρισμού Εκτύπωση E-mail

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στον "Προσδιορισμό των λειτουργικών μορφών και κατηγοριών των τουριστικών καταλυμάτων και λοιπών τουριστικών εγκαταστάσεων που εντάσσονται σε προγράμματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων" 

Δείτε εδώ την απόφαση  

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 73 - 90 από 200
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος