Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Αποτελέσματα Β φάση CLLD / Leader και Leader Αλιείας Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα αποτελέσματα του δεύτερου και τελικού σταδίου της αξιολόγησης των τοπικών προγραμμάτων για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης του ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-2020 (CLLD LEADER και CLLD LEADER Αλιείας). Σύμφωνα με τα εν λόγω αποτελέσματα η πρόταση που κατέθεσε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ για το πολυταμειακό τοπικό πρόγραμμα CLLD LEADER του Ν. Ηρακλείου κατέλαβε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 47 άλλες προτάσεις που κατατέθηκαν από Ομάδες Τοπικής Δράσης σε όλη τη χώρα. Επίσης, η πρόταση που κατέθεσε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ για το μονοταμειακό τοπικό πρόγραμμα CLLD LEADER Αλιείας του Ν. Ηρακλείου κατέλαβε την πρώτη θέση σε όλη τη χώρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου - Διαβούλευση Leader Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ KΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
«ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ»
ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), διοργανώνει σειρά ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης, με στόχο την προετοιμασία των νέων τοπικών προγραμμάτων  CLLD/ LEADER και LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ, στην Ύπαιθρο του Νομού Ηρακλείου.
Στις ενημερωτικές συναντήσεις, στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες των νέων προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-20120 και την τεκμηρίωση για την προτεινόμενη στρατηγική και τις δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν στην Ύπαιθρο του Νομού Ηρακλείου. 
 

 
Ενημερωτική εκδήλωση Ηράκλειο Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το Νέο LEADER και το LEADER Αλιείας 2014-2020»
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 55 - 72 από 178
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος