Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Πρόσκληση: Mίσθωση κατοικιών στην Κρήτη Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ"
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με α) την ΑΜΚΕ Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή Πλοηγός  β) το ΑΚΟΜΜ - ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ, γ) την ΑΜΚΕ Σύμπραξη Φορέων Χανίων και δ) την Αναπτυξιακή Λασιθίου ΑΑΕ ΟΤΑ, προτίθεται να μισθώσει διαμερίσματα στην Κρήτη για την προσωρινή στέγαση προσφύγων στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Δείτε εδώ τις προσκλήσεις ανά νομό:
 
Πρόσκληση: Mίσθωση κατοικιών ΗΡΑΚΛΕΙΟ Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ"
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, προτίθεται να μισθώσει διαμερίσματα στο Ηράκλειο για την προσωρινή στέγαση προσφύγων.

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ RIS3 CRETE - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ RIS3 CRETE - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης προσκαλεί επιχειρηματίες με καινοτόμες προτάσεις ή όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μία πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα στους τομείς του Τουρισμού Υπαίθρου και του Πολιτισμού, για συνάντηση διαβούλευσης στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης RIS3 Crete που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020.  Στόχος της συνάντησης είναι η αναζήτηση και η καταγραφή καινοτόμων ιδεών με δυνατότητες επιχειρηματικής αξιοποίησης που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των Κρητικών επιχειρήσεων. 

Περισσότερες πληροφορίες στην πρόσκληση και στα επισυναπτόμενα αρχεία καθώς και στο τηλέφωνο της Αναπτυξιακής Ηρακλείου 2810753300. 
Συνημμένα:
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 55 - 72 από 184
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος