Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
ΚΥΑ Αγροτουρισμού Εκτύπωση E-mail

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στον "Προσδιορισμό των λειτουργικών μορφών και κατηγοριών των τουριστικών καταλυμάτων και λοιπών τουριστικών εγκαταστάσεων που εντάσσονται σε προγράμματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων" 

Δείτε εδώ την απόφαση  

 
Έγκριση τοπικών προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας Εκτύπωση E-mail
Έγκριση τοπικών προγραμμάτων CLLD LEADER και CLLD LEADER Αλιείας. 
Σημαντικό μερίδιο από τα νέα προγράμματα CLLD LEADER παίρνουν οι αναπτυξιακές εταιρίες της Κρήτης με πρώτη σε επίπεδο χώρας, την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, της οποίας ενεκρίθησαν προγράμματα άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ.     

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα Β φάση CLLD / Leader και Leader Αλιείας Εκτύπωση E-mail
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα αποτελέσματα του δεύτερου και τελικού σταδίου της αξιολόγησης των τοπικών προγραμμάτων για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης του ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-2020 (CLLD LEADER και CLLD LEADER Αλιείας). Σύμφωνα με τα εν λόγω αποτελέσματα η πρόταση που κατέθεσε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ για το πολυταμειακό τοπικό πρόγραμμα CLLD LEADER του Ν. Ηρακλείου κατέλαβε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 47 άλλες προτάσεις που κατατέθηκαν από Ομάδες Τοπικής Δράσης σε όλη τη χώρα. Επίσης, η πρόταση που κατέθεσε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ για το μονοταμειακό τοπικό πρόγραμμα CLLD LEADER Αλιείας του Ν. Ηρακλείου κατέλαβε την πρώτη θέση σε όλη τη χώρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 54 από 162
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
Δρόμοι Απασχόλησης - Ισότιμη Πρόσβαση