Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Πρόσκληση RIS3 Crete Εκτύπωση E-mail
Συνάντηση στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης (RIS3Crete) – Αγροδιατροφικός Τομέας
 
Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, ώρες 19:00 – 21:00, θα πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα ενημερωτική συνάντηση στην Αίθουσα του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Κρήτης - B.I.C. Κρήτης, Φιλοθέου Α' 8. Η συνάντηση πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Α’ κύκλου διαβούλευσης της πλατφόρμας του Αγροδιατροφικού Τομέα για την υλοποίηση της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης (RIS3Crete).  
Σκοπός είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής, ώστε μέσα από την διαδικασία της επιχειρηματικής ανακάλυψης και της διαβούλευσης  να αναδειχθούν και να χρηματοδοτηθούν οι καινοτόμες ιδέες  με δυνατότητες επιχειρηματικής αξιοποίησης, που θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων φυτικής – ζωικής παραγωγής και των τροφίμων στις τοπικές, εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές.

 
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Σ.Ε.Ο.Χ Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΣΟΡΑΝΙ/ΦΑΡΣΙ
Η  «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΛΟΗΓΟΣ» προχωράει στην πρόσληψη 1 Διερμηνέα Σορανί / Φαρσί για τις ανάγκες του προγράμματος προσωρινής στέγασης προσφύγων, ως εταίρος του έργου που χρηματοδοτεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με συντονιστή την Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ στο τηλ. 2810-792207 
 
Πρόσκληση προμήθειας κινητών & καρτών Sim Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια συσκευών κινητής τηλεφωνίας και καρτών SIM

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε ΟΤΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσωρινή Στέγαση Προσφύγων στην Κρήτη» με κωδικό GRC01/2017/0000000109 που υλοποιείται βάσει της από 25/04/2017 υπογραφείσας σύμβασης μεταξύ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, σας καλεί να υποβάλετε οικονομική προσφορά για την προμήθεια συσκευών κινητής τηλεφωνίας και καρτών SIM.

Δείτε εδώ την πρόσκληση (.pdf)

Υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς (.docx)

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 54 από 178
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος