Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Πραγματοποίηση σεμιναρίου SpreadArt Εκτύπωση E-mail
Πραγματοποίηση Σεμιναρίου με θέμα:

«Digital Conservation. Τεχνολογίες αιχμής, εφαρμογές, υλικά και μέθοδοι συντήρησης και διατήρησης αντικειμένων»


Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Digital Conservation. Τεχνολογίες αιχμής, εφαρμογές, υλικά και μέθοδοι συντήρησης και διατήρησης αντικειμένων» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «SpreadArt» (χρηματοδότηση: Leonardo Da Vinci, Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, Γενική Διεύθυνση «Εκπαίδευση και Πολιτισμός», Ευρωπαϊκή Επιτροπή) που στοχεύει στη δημιουργία και διάχυση εκπαιδευτικών μοντέλων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - ΕΜΜΑ Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. ΟΤΑ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Αναδόχου για την επιστημονική στήριξη δράσεων του Έργου “ΕΜΜΑ – Entrepreneurship Methodology Mediterranean Assistance”.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός φωτογραφίας Εκτύπωση E-mail

Images of Rural Europe
Be part of it!
Με τον παραπάνω τίτλο το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης (European Network of Rural Development - ENRD) έχει ανακοινώσει διαγωνισμό φωτογραφίας για τις Ομάδες Τοπικής Δράσης της Ευρώπης που υλοποιούν το πρόγραμμα LEADER. Η πρωτοβουλία του διαγωνισμού αποσκοπεί στην προβολή και τον εορτασμό της ανάπτυξης της υπαίθρου στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός  περιλαμβάνει τη συλλογή φωτογραφιών ποικίλης θεματολογίας που αντανακλούν την αγροτική ζωή στην Ευρώπη σήμερα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 181 - 198 από 203
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος