Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Σεμινάριο SpreadART Εκτύπωση E-mail
Πραγματοποίηση Σεμιναρίου με θέμα:

«Παίζω και Μαθαίνω – Μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα»

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Παίζω και Μαθαίνω – Μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «SpreadArt» (χρηματοδότηση: Leonardo Da Vinci, Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, Γενική Διεύθυνση «Εκπαίδευση και Πολιτισμός», Ευρωπαϊκή Επιτροπή) που στοχεύει στη δημιουργία και διάχυση εκπαιδευτικών μοντέλων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το σεμινάριο  θα διαρκέσει 5 ώρες και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (10:00 – 15:00) στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου, κόλπος Δερματά – Λιμάνι Ηρακλείου).

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

SpreadArt

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Αίτηση Συμμετοχής

 
Μητρώο Προμηθευτών Εκτύπωση E-mail
Πρόσκληση για τη δημιουργία Μητρώου προμηθευτών

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. ΟΤΑ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων όλων των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων τα οποία θα υλοποιήσει κατά την περίοδο 2007-2015, ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να δημιουργήσει βάση δεδομένων δυνητικών συνεργατών για την προμήθεια αγαθών ή/και παροχή υπηρεσιών και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στην δημιουργία της εν λόγω βάσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αναλυτική πρόσκληση πατώντας ΕΔΩ

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε:
•    την Αίτηση για εγγραφή στη βάση δεδομένων
•    το Παράρτημα Ι – Κατηγορίες ενεργειών
 
ΤΟΠΕΚΟ - Πρόσκληση για εκπόνηση μελέτης Εκτύπωση E-mail
Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Μελέτη Διάγνωσης Αναγκών Τοπικής Αγοράς Εργασίας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου» στο πλαίσιο πρόσκλησης υποβολής προτάσεων του ΕΠΑΝΑΔ
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου στο πλαίσιο υποβολής πρότασης για τη  δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1, του θεματικού Άξονα προτεραιότητας 4 του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» προτίθεται να αναθέσει σε εξωτερικό συνεργάτη την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Μελέτη Διάγνωσης Αναγκών Τοπικής Αγοράς Εργασίας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου». Η συγκεκριμένη μελέτη θα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του σχεδίου δράσης «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ» που θα υποβληθεί μαζί με την αίτηση χρηματοδότησης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» στην οποία η Αναπτυξιακή Ηρακλείου συμμετέχει ως συντονιστής εταίρος.   

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 145 - 157 από 157
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
Δρόμοι Απασχόλησης - Ισότιμη Πρόσβαση