Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Λήξη υποβολής αιτήσεων "ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ" Εκτύπωση E-mail
ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΉΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
«ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ»
Μετά από την υπερκάλυψη του αριθμού ατόμων που απαιτείται για τη διαδικασία επιλογής των ωφελουμένων που θα συμμετέχουν στην Πράξη «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ», η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» ανακοινώνει τη λήξη παραλαβής αιτήσεων από ανέργους.
Τα άτομα που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στην πράξη θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της Επιτροπής Επιλογής τις επόμενες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών της διαδικασίας επιλογής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο τύπου - ΕΜΜΑ Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΜΜΑ

Στο πλαίσιο του διακρατικού έργου ΕΜΜΑ, στις 31 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί μια τηλεδιάσκεψη με θέμα «Παράθυρο στον κόσμο για Γυναίκες Επιχειρηματίες» στην οποία οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν διμερείς συναντήσεις με εκπρόσωπους από τις Πρεσβείες των παρακάτω χωρών:
  • Νοτίου Αφρικής
  • Αργεντινής
  • Καναδά και
  • Ρουμανίας

Κατεβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου εδώ

 
Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση - LEADER Εκτύπωση E-mail
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER"
ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ ΠΑΑ 2007-2013
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ δημοσίευσε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2007-2013) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.  Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) κατά 95% και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά 5%.
Στο πλαίσιο της προκήρυξης αυτής, για την πλήρη ενημέρωση των τοπικών φορέων και κάθε ενδιαφερόμενου, η Αναπτυξιακή Ηρακλείου οργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, παρουσίασης των δράσεων της προκήρυξης, των επιχειρήσεων που μπορούν να χρηματοδοτηθούν, των διαδικασιών υποβολής, αξιολόγησης και υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων κλπ. στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Δ/νση: Κορωναίου 9, Ηράκλειο), την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 στις 18.30.
Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (Αρχάνες), Τμήμα LEADER (τηλ.: 2810753320, 2810753301) ή στο www.anher.gr.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 145 - 162 από 184
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος