Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Παράταση πρόσκλησης Ισότιμη Πρόσβαση στν Απασχόληση Εκτύπωση E-mail
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις δράσεις της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενημερωτικές εκδηλώσεις Εκτύπωση E-mail
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
«ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»

Για την πλήρη ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού, των τοπικών φορέων και των τοπικών επιχειρήσεων η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» οργανώνει ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις με στόχο την πλήρη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και για τη διαδικασία ένταξης στις δράσεις του σχεδίου «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ». Το σχέδιο «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» στοχεύει στη συμβουλευτική και τεχνική στήριξη ανέργων, που κατοικούν στους δήμους Αρχανών – Αστερουσίων, Βιάννου, Μινώα – Πεδιάδας και Χερσονήσου, προκειμένου να ξεπεράσουν προβλήματα εργασιακής ένταξης.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε εδώ
 
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - ΤΟΠΣΑ Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
«ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», που υλοποιεί στους Δήμους Αρχανών – Αστερουσίων, Βιάννου, Μινώα Πεδιάδας και Χερσονήσου, την πράξη «ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» (ΤΟΠΣΑ) της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 109 - 126 από 169
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος