Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Γευστικές περιπλανήσεις στο Βερολίνο Εκτύπωση E-mail
Γαστρονομικές Περιπλανήσεις από την Ελλάδα … στο Βερολίνο
«Ένα γευστικό κομμάτι Ευρώπης - A yummy slice of Europe» 
medeat
Πολυμελής αντιπροσωπία αναπτυξιακών εταιρειών από την Ελλάδα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ηρακλείου κ. Κυπριωτάκη Ρούσσο, πρόεδρο του Δ.Σ. (Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων) βρίσκεται στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο, για την προβολή του γαστρονομικού τουρισμού.
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου είναι ο εθνικός συντονιστής του προγράμματος διακρατικής συνεργασίας με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και ο Πολιτισμός των Γεύσεων»,  που χρηματοδοτείται από τον Άξονα 4 – Προσέγγιση LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 -2014. Πρόκειται για ένα δίκτυο συνεργασίας 18 περιοχών από 4 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο και Πορτογαλία) με τον τίτλο «MedEat», που γενικότερο στόχο έχει τη δημιουργία γαστρονομικών διαδρομών και σχετικών τουριστικών πακέτων, κοινή προβολή και προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, των τοπικών προϊόντων αλλά και γενικότερα του πολιτισμού των γεύσεων.  
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαγωνισμός «Σχεδιασμός και εκτύπωση εκπαιδευτικού φ Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο υλοποίησης σχεδίου διακρατικής συνεργασίας με τίτλο «Γαστρονομικές περιπλανήσεις και ο πολιτισμός των γεύσεων», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου 421β, του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του ΠΑΑ 2007-2013.

Διαβάστε αναλυτικά στο επισυναπτόμενο αρχείο

 
Οικοπεριηγητές: Ένα ταξίδι στη φύση Εκτύπωση E-mail
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 69 - 85 από 139
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
Δρόμοι Απασχόλησης - Ισότιμη Πρόσβαση