Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Ενημερωτική εκδήλωση Ηράκλειο Εκτύπωση E-mail
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το Νέο LEADER και το LEADER Αλιείας 2014-2020»
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

 
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Εκτύπωση E-mail
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Τ.Π. CLLD / LEADER & CLLD / LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ
 
Ενημερωτικές εκδηλώσεις Εκτύπωση E-mail
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, για την ευρεία ενημέρωση των φορέων και του τοπικού πληθυσμού, διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί». Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό των νέων προγραμμάτων, είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων στις ενέργειες ενημέρωσης. Οι φορείς της περιοχής, αλλά και ο τοπικός πληθυσμός  έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, τόσο για την περιοχή παρέμβασης και το εταιρικό σχήμα, όσο και για το επενδυτικό τους ενδιαφέρον. 
Στις ενέργειες ενημέρωσης που προγραμματίζονται άμεσα, στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες των νέων προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-20120, καθώς και την προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής των προγραμμάτων αυτών στην Ύπαιθρο του Νομού Ηρακλείου. 
Στις εκδηλώσεις αυτές μπορούν να συμμετέχουν φορείς (εκπρόσωποι των ΟΤΑ, επιχειρήσεις, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σύλλογοι, συνεταιρισμοί, ενώσεις, Μ.Κ.Ο. κλπ.) και τοπικός πληθυσμός.
 
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 18 - 34 από 139
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
Δρόμοι Απασχόλησης - Ισότιμη Πρόσβαση