Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Έκθεση Φωτογραφίας Νήσων Περίπλους Εκτύπωση E-mail

Έκθεση φωτογραφίας: «Νήσων Περίπλους – Στεριές Θαλασσών»,
στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, 26 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2012
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε-ΟΤΑ, ως Συντονιστής του Δικτύου ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ, διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χερσονήσου, την έκθεση φωτογραφίας: «Νήσων Περίπλους – Στεριές θαλασσινών», στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στο πλαίσιο του 3ημέρου εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την Ημέρα Τουρισμού. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00.
Η έκθεση φωτογραφίας αποτυπώνει με μια διαφορετική ματιά και με ιδιαίτερη αισθητική την ομορφιά και ιδιαιτερότητα της νησιωτικής μας Ελλάδας.  Στο χώρο του ΔΕΚ ξετυλίγεται η νησιωτικότητα που αποτέλεσε και αποτελεί κίνητρο για τις δράσεις του δικτύου μας που το αγκαλιάζουν οι θάλασσες του Αιγαίου, του Ιονίου και του Κρητικού πελάγους. Οι εικόνες που παρουσιάζονται βρήκαν ένα ακόμη φιλόξενο «σπίτι» για να προβάλουν στους επισκέπτες του την μοναδικότητα των Ελληνικών νησιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωση Φεστιβάλ Λάρνακας Εκτύπωση E-mail
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή γυναικών επιχειρηματιών στο «Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας» στην Επαρχία Λάρνακα
(1 – 2 Οκτωβρίου 2012)Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ», που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ 2007-2013», καλεί γυναίκες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται  στους τομείς:
•    παραγωγή και μεταποίηση γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων
•    παρασκευή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων
•    κατασκευή ειδών λαϊκής τέχνης
να συμμετέχουν σε Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας που θα πραγματοποιηθεί στην Επαρχία Λάρνακας την 1η Οκτωβρίου 2012.
Διαβάστε περισσότερα...
 
4η Γενική Εμπορική Έκθεση Γυν. Επιχειρηματιών Εκτύπωση E-mail
Ανακοίνωση 4ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Γυναικών Επιχειρηματιών

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Ν. Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α., διοργανώνουν την 4η Γενική Εμπορική Έκθεση Γυναικών Επιχειρηματιών με θέμα: «Κοιτάζοντας το Μέλλον με σεβασμό στο Παρελθόν».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα ανατολικά Νεώρια, στο λιμάνι του Ηρακλείου (απέναντι από τον ΟΛΗ) από τις  30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2012 και θα είναι επισκέψιμη από τις 10 π.μ. μέχρι 10 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 120 - 136 από 145
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος 
Δρόμοι Απασχόλησης - Ισότιμη Πρόσβαση