Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Κατασκευή εκθεσιακού περιπτέρου Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» (ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ 2007-2013)
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. ΟΤΑ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Αναδόχου για την κατασκευή εκθεσιακού περιπτέρου για τη συμμετοχή στην έκθεση «Κρήτη – Η Μεγάλη Συνάντηση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2013 στο στάδιο TAE KWON DO στο Φάληρο.
Στόχος της πρόσκλησης είναι η υποδοχή προσφορών για την υλοποίηση του εν λόγω έργου με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης κατόπιν διαπραγμάτευσης με τους ενδιαφερόμενους. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποβολή επενδυτικών σχεδίων - Άξονας 4 Εκτύπωση E-mail
ΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Α.Ε. ΟΤΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
«ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 2ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ LEADER»


Ολοκληρώθηκε η υποβολή των επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο της από 21 Δεκεμβρίου 2013, προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 – 2013 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER», που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, με συγχρηματοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δείτε εδώ το ολόκληρο το δελτίου τύπου
 
Σχεδιασμός εκθεσιακού περιπτέρου Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» (ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ 2007-2013)
Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. ΟΤΑ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Αναδόχου για το σχεδιασμό εκθεσιακού περιπτέρου για τη συμμετοχή στην έκθεση «Κρήτη – Η Μεγάλη Συνάντηση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2013 στο στάδιο TAE KWON DO στο Φάληρο.
Στόχος της πρόσκλησης είναι η υποδοχή προσφορών για την υλοποίηση του εν λόγω έργου με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης κατόπιν διαπραγμάτευσης με τους ενδιαφερόμενους. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 120 - 136 από 173
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τ.Π. LEADER 2007-2013 
ΟΡΕΑ ΚΡΗΤΗ
Νήσων Περίπλους
"Νήσων Περίπλους" 
Δίκτυο Αναπτυξιακών Εταιρειών
Νησιωτικής Ελλάδος